piątek, 19 stycznia 2018

Užsienio loterijose, pvz., "Euro Millions" arba "Powerball", galite žaisti 7 skirtingais būdais. Žaidėjas turi 7 patrauklius paketus:

Standartinis paketas
Tai labai paprasta ir labai pelninga žaidimo parinktis leidžia žaidėjams bet kuriuo metu pirkti loterijos lažybas pasirinktu laikotarpiu: savaitę, mėnesį, tris mėnesius, šešis mėnesius ir vienerius metus. Ir tai tik vienas pelės klavišo paspaudimas. Kadangi likimas yra įsigytas dideliais kiekiais, žaidėjas automatiškai gauna nuolaidą iki 25%.

paketas Super7
Šis paketas siūlo žaidėjams, dalyvaujantiems jų pasirinktose 7 loterijose, ir tokios pačios, kaip ir standartiniuose paketuose, bet jos gali būti žaidžiamos tam tikrą laiką. Kainos šioje pakuotėje taip pat yra diskontuotos.

Big5 paketas
"Big5" yra viena iš loterijų paketų, kurioje yra 5 populiariausios loterijos: "Euromillions", "EuroJackpot", "SuperEnaLotto", "Mega Millions" ir "Powerball". Žaidėjas taip įtrauktas į visus 5 išrinktus loterijos metu. Šis paketas suteikia nuolaidą, priklausomai nuo jo dydžio.

žaidimo sistema
Žaidėjai gali padidinti savo laimėjimo galimybes pridedant tris papildomus numerius į savo augalus, o sistema generuos visus galimus derinius naudodama žaidėjų loto pasirinktus numerius.

Greitas žaidimas
Ši parinktis leidžia žaidėjams pasirinkti pageidaujamą loteriją ir leisti ją ribotą laiką vienu paspaudimu. Žaidėjas turi pasirinkti žaisti vieną gamyklą kiekvienoje loterijoje, pasirinktoje pagal savaitę ar mėnesį.

IntelliPlay
Kitaip tariant, yra intelektualus žaidimas, kuris žaidėjams leidžia nustatyti žaidimo parametrus, todėl aš niekada nepraleidau jiems svarbaus atkreipti. Sistema jų vardu dalyvaus loterijoje pagal pasirinktus nustatymus, pavyzdžiui, pageidaujamu laiku, arba kai jackpotais pasiekia tam tikrą jų dydį. Kad ši parinktis būtų įjungta, žaidėjas turi turėti lėšas savo paskyroje internete.

Daugiklis
Už nedidelį mokestį žaidėjai turi galimybę padauginti savo laimėjimus 2, 3 ar 4 kartus, pasirinkdami daugintojus. Tai netaikoma laimėjimams I ir II laipsnių.

NENAUDOKITE ilgiau! ŽAISTI apie šimtus milijonų Šiandien! Spustelėkite šalia jo esantį reklaminį žymą ir užsiprenumeruokite!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz