piątek, 19 stycznia 2018

Ārzemju loterijās, piemēram, Euro Millions vai Powerball, varat spēlēt 7 dažādos veidos. Spēlētājam ir septiņas izklaidējošas paketes:

Standarta pakete
Šī ļoti vienkāršā un ļoti ienesīgā spēļu iespēja ļauj spēlētājiem nopirkt loterijas derības uz visiem vienlaikus, izvēlētajā laika periodā: nedēļā, mēnesī, trīs mēnešos, sešos mēnešos un vienam gadam. Un tas viss ir viens peles klikšķis. Tā kā liktenis tiek nopirkts lielos daudzumos, spēlētājs automātiski saņem atlaidi līdz 25%.

pakete Super7
Šī pakete piedāvā spēlētājus, kuri piedalās izraudzītajās 7 loterijās un ir tādi paši kā standarta komplektā, bet viņus var spēlēt derības noteiktā laika periodā. Cenas šajā iepakojumā ir arī diskontētās.

Big5 pakete
Big5 ir viens no loterijas iepakojumiem, kurā ir 5 populārākās loterijas: Euromillions, EuroJackpot, SuperEnaLotto, Mega Millions un Powerball. Spēlētājs tik iesaistīts visās 5 izlozes laikā. Šī pakete piedāvā atlaidi, atkarībā no tā lieluma.

Spēļu sistēma
Spēlētāji var palielināt savas izredzes uzvarēt, pievienojot saviem augiem trīs papildu numurus, un sistēma ģenerēs visas iespējamās kombinācijas, izmantojot spēlētāja loterijas izvēlētos numurus.

Ātra spēle
Šī opcija ļauj spēlētājiem izvēlēties vēlamo loteriju un atskaņot to uz ierobežotu laiku, ar vienu klikšķi. Spēlētājam ir izvēle spēlēt vienu augu katrā izlozē, kas izvēlēta pēc nedēļas vai mēneša.

IntelliPlay
Citur tā ir inteliģenta spēle, kas ļauj spēlētājiem iestatīt spēles parametrus tā, ka es nekad neatlaidos viņiem svarīgu zīmējumu. Sistēma to vārdā piedalīsies izlozē, atkarībā no izvēlētā iestatījuma, piemēram, vēlamajā laikā, vai kad džekpots sasniegs noteiktu izmēru. Lai iespējotu šo opciju, spēlētājam ir jābūt līdzekļiem savā kontā tiešsaistē.

Reizinātājs
Par nelielu samaksu spēlētājiem ir iespēja reizināt savus laimestus 2, 3 vai 4 reizes, izvēloties reizinātājus. Tas neattiecas uz I un II grādu laimestiem.

Negaidiet ilgāk! SPĒLE par simtiem miljonu ŠODIEN! Noklikšķiniet uz blakus esošajam reklāmkarogam un abonējiet!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz